Благодаря, че се отбихте на сайта и моля, в случай, че използвате снимки, рецепти, статии от www.tolkovaelesno.com да посочвате източник, като по този начин ще уважите труда ми.

 

За всички публикации от разделите „ Полезно четиво”,  „Диети”, ”Подправки” и „ Красива всеки ден” са използвани снимки, чиито източник е посочен в края на всяка статия. Авторското право на снимките към кулинарните рецепти принадлежи на www.tolkovaelesno.com.

 

Преводните статии и тези, които са препубликувани от български сайтове са с посочен източник и за тяхната достоверност екипът на www.tolkovaelesno.com не носи отговорност.

 

Потребителите на сайта могат да използват информациата за лични нужди и имат право да я разпространяват, като задължително посочват източник с активен линк към съответната страница.

 

Статиите и материалите в сайта имат само и единствено информативен характер и  не могат да се използват за диагностика на болести,  за лечение или здравна консултация. Самолечението може да доведе до тежки последици за здравето ви.  Ето защо, моля преди да приложите съвети или да използвате здравната информация, публикувана в сайта, се консултирайте с лекар.