Екип:

Началото постави експериментаторът. Отне му доста време, докато убеди ентусиаста, че може пък и нещо да се получи. Кулинарът май само това и чакаше. Явно е дебнел удобния момент за да се появи. Фотографът беше колеблив в началото. Тъй като е свикнал да седи на сянка, все още не може да свикне със светлината. И той се учи, също като уеб дизайнера. Който преди 100 години твърди че бил учил Pascal, а днес разучава PHP кодове... Един твърде скромен екип. Нещо като „и сам воинът е воин”.

Благодаря, че се отбихте на сайта и моля, в случай, че използвате снимки, рецепти, статии от www.tolkovaelesno.com да посочвате източник, като по този начин ще уважите труда ми.

В случай, че имате въпроси или предложения, ще се радвам да ви отговоря. Можете да ми пишете на This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Авторско право:

За някои от публикациите в разделите „ Полезно”, „Диети”, ”Подправки” и „ Красива всеки ден” са използвани снимки от Free Digital Photos . Авторското право на снимките към кулинарните рецепти принадлежи на www.tolkovaelesno.com

Колкото до рецептите, кратко и ясно - не съм аз човекът, открил топлата вода. Нямам претенции за оригиналност и изобретателност. Обичам да готвя, но не съм изкусен кулинар.

Преводните статии и тези, които са препубликувани от български сайтове са с посочен източник и за тяхната достоверност екипът на Толкова е лесно не носи отговорност.

Потребителите на сайта могат да използват информациата за лични нужди и имат право да я разпространяват, като задължително посочват източник с активен линк към съответната страница.

 

Самолечение- Внимание:

Статиите и материалите в сайта имат само и единствено информативен характер и не могат да се използват за диагностика на болести, за лечение или здравна консултация. Самолечението може да доведе до тежки последици за здравето ви. Ето защо, моля преди да приложите съвети или да използвате здравната информация, публикувана в сайта, се консултирайте с лекар.

You are here: Начало За сайта